12
apr
2015
2

De døde bloggers land

Denne bloggen er 18 år gammel.

Det har vært en interessant læringskurve. Kanskje er jeg en slow learner, men noe har jeg skjønt når det gjelder internett: all verdens tekniske løsninger, opt in mail, stikkordbeskrivelser, metatags og backlinks til side: har du ikke innhold, blir du raskt en av de mange millioner døde websiter der ute. Totalt finnes det ca 162 millioner blogger – av disse er det kanskje noen tusen som jobbes med.
Du leser nå en av dem;)

Følger du bloggen min kan jeg ikke love deg besøkende til dine websider i tusentall eller fantasiløsninger for å selge budskapet ditt. Men jeg kan love deg en stadig strøm av blogginnlegg som kanskje får deg til å se på verden, menneskene, nyheter og bøker på en litt annen måte. Jeg skal ikke selge noe som helst på disse sidene. Tvert om.

Ønsker du å bruke noe som du finner her inne, skal du bare gjøre det.

Vær så god. Link gjerne tilbake til meg, men det er heller ikke nødvendig. Finner du noe interessant regner jeg med at du kommer på besøk igjen og det er egentlig alt jeg vil.

2

Leave a Reply

Translate »