• Tiger bøker

Min Metode

Vi forfattere lyver så det renner av oss

Men noen ganger kan vi ta for oss sannheten og vri litt på den. Ikke mye, bare nok til at historien blir verdt å fortelle.
Til høyre ser du noen noveller jeg har skrevet. Ballettdanserne er et godt eksempel på litt løyet og noe sant. Vi opplevde det som er beskrevet, men selvsagt litt på en annen måte.
Og det var et slikt bilde som ga meg ideen til hele historien. Der ser du hvor lite som skal til

 

Gutt i eng

 

De døde bloggers land

Det har vært en interessant læringskurve. Kanskje er jeg en slow learner, men noe har jeg skjønt når det gjelder internett: all verdens tekniske løsninger, opt in mail, stikkordbeskrivelser, metatags og backlinks til side: har du ikke innhold, blir du raskt en av de mange millioner døde websiter der ute. Totalt finnes det ca 162 millioner blogger – av disse er det kanskje noen tusen som jobbes med.

Du leser nå en av dem;)

Les mer her

Ønsker du å bruke noe som du finner her inne, skal du bare gjøre det.

Vær så god. Link gjerne tilbake til meg, men det er heller ikke nødvendig. Finner du noe interessant regner jeg med at du kommer på besøk igjen og det er egentlig alt jeg vil. Jeg vil hele tiden fylle på med nye blogginnlegg, flere tips og metoder for hvordan du skal skaffe deg lesere, skrive bedre og få inspirasjon.

 

Fem regler for å skrive bedre.

Enten du skriver kort, langt, noveller, taler, dokumentarer, skjønnlitterært, fiksjon, dikt… Hvordan du enn har tenkt å formidle budskapet ditt, her er noen korte huskeregler for å få frem det du ønsker å formidle best mulig.

Oppmerksomhet eller innhold?

De er to typer innhold på nettet. Det er hva jeg kaller Wooow! trafikk, den typen som vekker oppsikt, bringer frem latteren eller kuldegysningene og som har en tendens til å gå viralt. Og så har du den typen innhold som er interessant.

Se på meg

Jeg roper fra toppen av min stemme, du kan da ikke bare gå der å glemme.
(fritt etter Arnulf Øverland)

For mange år siden melde jeg meg på Twitter og skrev noen meldinger. Min forlegger den gang (Tine Kjær) anbefalte meg dette. Som et ledd i markedsføringen av bøkene mine…

Vi har alle en historie

I motsetning til mange andre forfattere kan jeg tidfeste nøyaktig når jeg ble forfatter. 19 September 2001. Jeg hadde skrevet ferdig min historie om Libanon. Hadde egentlig ingen andre å vise det til enn min søster. Hun sa disse ord:

”Veldig sterkt, Knut. Men du burde gi det ut. Andre kan ha nytte av å lese det.”

Derfra og ut var min kurs staket ut, selv om jeg umiddelbart ble livredd…

Hvordan finner vi deg?

Har du lagt merke til hvordan du bruker Google søkemotor?
Du bruker søkemotoren til nesten alt. Du skriver det du leter etter, i hele setninger…

Snart kommer en ny e bok om hvordan jeg skriver mine bøker. Jeg skal fortelle deg nøyaktig hvordan jeg gjør det når jeg mekker sammen mine skriblerier. Det er ikke så vanskelig som du tror.

Og snart dukker en ny novelle opp. denne gangen om en hjerteløs drittsekk som mister sitt hjerte til en ung pike…

Hvert Ord Teller

Translate »