13
mai
2015
20
Solefall
Sticky Post

Solefall – ny Tom Falck krim

Solefall er en forrykende krim om familiehemmeligheter, ulovlig etterretning, drap og en konspirasjon Trøndelag opplever sin varmeste sommer noensinne. Utover flatbygdene på Byneset og Melhus står kornet tørt og sprukkent under en glødende sol. Bøndene fortviler og feriefolket jubler. Et varslet selvmord trekker tidligere etterretningsagent Tom Falck inn i saken. En fjorten år gammel jente som...
Read More
6
jun
2015
23

Libanonsinvasjonen i 1982

“Er det slik hver dag her nede?” husker jeg at jeg spurte min sjef, løytnant Ellefsen. Det var min første dag som militærpoliti i Norbatt kontingent 9. Datoen var 5. juni 1982. Den intense ildgivningen hadde økt i styrke helt siden jeg kom til landsbyen Ebel Es Saqi, der deler av den norske FN styrken...
Read More
1 2 3 5
Translate »